Greit å vite om boligsparing for ungdom (BSU)

Den smarteste måten å spare til egenkapital er å spare på BSU-konto. Med bankens beste rente og redusert skatt er boligsparing for ungdom (BSU) et svært gunstig tilbud. Mange unge sliter med å få råd til egen bolig og for hvert år som går stiger boligprisene betraktelig.

Med BSU-ordning kan du sette inn penger hver måned, eller når det måtte passe deg. Med et maksbeløp på 25 000 kr per kalenderår og 300 000 kr maksimum totalt. Hvorav 20% av det gjeldende sparebeløpet hvert år fås tilbake som redusert skatt.

Boligsparing for ungdom er det beste boligsparing tilbudet for unge i Norge. Med gunstig rente og gode vilkår lønner det seg å opprette en BSU-konto for deg mellom 13 til og med 33 år. Her på mikonomi.no har vi laget en informasjonsgrafikk som gir deg en god oversikt over ting det er greit å vite om BSU-ordningen.

Hvis du ønsker å bruke denne informasjonsgrafikken så kan du bruke denne HTML-koden: 

<div style="clear:both"><a href="https://www.mikonomi.no/blogg/2017/02/alt-du-trenger-aa-vite-om-bsu">
<img src="https:&#47;&#47;mikonomi.dk/media/912664/bsu_infografikk.png" width="800" title="Boligsparing for ungdom" alt="Boligsparing for ungdom" border="0" />

Det finnes mye informasjon om BSU-sparing, men det mangler fortsatt beskrivende grafikk som gir et godt innblikk i selve BSU-ordningen. 

Informasjonsgrafikken gir deg en god oversikt over det som er greit å vite angående BSU-konto og kan egne seg som en startguide. Gode grunner-, vilkår- og oppskrift til en full BSU-konto er blant noen av temaene infografikken tar for seg.